Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie

Een kindje op komst, van harte gefeliciteerd!! Dan krijg je dus een prachtige dikke buik (of je hebt hem al), met daarin jullie kindje. Straks is die buik weg en heb je er een klein wondertje voor in de plaats. Niet voor elke vrouw is de zwangerschap een grote roze wolk. Veel vrouwen denken dat ze niet fotogeniek genoeg zijn voor een reportage. Maar niets is minder waar. Tijdens je zwangerschap straal je van binnenuit. Het heeft iets sprankelends. Niets mooier dan de aanstaande mama en papa, in deze bijzondere tijd vast te leggen en van jullie blije verwachting een blijvende herinnering te maken.

Een zwangerschapsshoot kan alleen of samen met je partner of kind(eren). Zelfs je geliefde huisdier is welkom om mee op de foto te gaan.

Wanneer

Zo tussen de 32 en 38 weken is je buik mooi rond, het is dan ook de mooiste tijd om je zwangerschap vast te laten leggen. Natuurlijk kan het ook vroeger of later in de zwangerschap of meerdere keren.  Ik begeleid je, zodat je sterke punten mooi naar voren komen. Ik verzorg de zwangerschapsfotografie van a tot z, en maak het je zo comfortabel mogelijk. Het is verstandig om voor de fotoshoot niet al te strakke kleding te dragen. Denk daarbij ook aan je lingerie.  We overleggen altijd even vooraf wat de wensen zijn en welke kleding daar het beste bij past.

 

Waar

Wil je liever buiten op een mooie locatie je buik laten fotograferen ook dat kan. Ik weet diverse mooie locaties in de omgeving van Rijen. Maar heb je zelf een bijzondere plek in gedachten dan hoor ik het graag.

Kom en geniet van de reportage.

De kosten voor een reportage zijn €99 euro. De kosten voor een buitenreportage zijn €109 euro. Dit is inclusief de shoot, nabewerkingen en de eventuele voorbereiding. Dus ook hierbij wederom geen onverwachte kosten achteraf. Je krijgt 10 foto’s bewerkt en in groot formaat op een dvd.

Reiskosten vanaf 15 kilometer van Rijen; € 0,19 per kilometer