Workshop basisfotografie

Groepsworkshop basisfotografie


Tijdens deze workshop basisfotografie gaat u lekker foto’s maken met uw eigen camera. Gezellig met je vrienden, buren, familie of collega’s op pad en nog iets ervan opsteken ook.  Maakt u wel eens foto’s en denkt u dat kan anders, of mist u iets. U krijgt van mij de basis uitgelegd en kunt dit meteen in de praktijk oefenen. Denk onder andere aan kleurgebruik, lijnenspel en gebruik van beeldelementen. U zult merken dat u met deze adviezen anders foto’s gaat maken!! Word regisseur van je eigen plaatje!

Hoe werkt het

  • U zoekt een locatie, met een mogelijkheid om binnen uitleg te geven. Dit kan ook intern bij het bedrijf of het kan bij iemand thuis zijn, denk wel aan de grootte van de groep en het licht.
  • Ik leg aan de hand van voorbeelden de basis uit voor het maken van foto’s. Dit zal ongeveer een half uur in beslag nemen. U krijgt van mij ook een hand-out.
  • Hierna gaan we zelf aan de slag. Ik zal tijdens het fotograferen vragen beantwoorden en tips geven.
  • Na ongeveer een uur gaan we weer terug naar binnen en zullen we aan de hand van de gemaakte foto’s de theorie met de praktijk combineren.
  • In totaal zal deze ongeveer workshop 2 uur in beslag nemen.

Wat neemt u mee

  • uw digitale camera, dit kan een compact camera zijn of een spiegelreflex.
  • u zorgt voor een beamer en een scherm(vaak zijn deze op locatie al aanwezig), mocht dit niet zo zijn dan kan het ook altijd nog via mijn laptop.

Kosten voor een workshop basisfotografie

De kosten bedragen € 179,= voor een workshop. Dit is voor maximaal 10 personen. Elke extra persoon die erbij komt is € 15,=.
Mocht u extra tijd willen, dan kan dat ook. Per half uur komt er €25,= bij.
Dit is exclusief de kosten voor een locatie en reiskosten boven de 15 kilometer vanaf Rijen zijn € 0,19 per kilometer.