Trouwfotografie

Trouwfotografie; stralend op de foto

Trouwfotografie

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Jullie zijn vast al druk aan het nadenken over de jurk, het pak en een lekkere taart. Vele zaken die geregeld moeten worden en daarvan is het vastleggen van deze bijzondere dag er natuurlijk één van. Dit kan gaan om een losse trouwreportage, de ceremonie of de receptie. Een hele dag een persoonlijke reporter bij je hebben kan natuurlijk ook.

Omdat ik het belangrijk vind wat jullie voor ogen hebben die dag, zal ik eerst een afspraak met jullie maken om jullie wensen door te nemen. Als jullie ook met mij in een bootje stappen gaan we alle verdere details nog eens goed doornemen. Niet alleen het praktische is van belang voor de trouwfotografie, maar ook jullie gevoel naar de fotograaf toe. Ik wil als fotograaf niet nadrukkelijk aanwezig zijn op jullie grote dag.

Jullie zijn het middelpunt en ik ben degene die precies op het goede moment

‘toevallig’ zijn camera pakt en de bijzondere momenten vast legt”.

Omdat elke dag anders is heb ik geen standaardprijs. Ook hier krijgen jullie van mij een DVD met alle bewerkte digitale bestanden. Zodat jullie zelf kunnen kiezen wat jullie ermee willen doen. Natuurlijk sta ik voor jullie klaar om hierin mee te denken. Een trouwalbum is zeker een mooi aandenken.

Prijs trouwfotografie

Indicatie; ophalen bruid en de reportage; € 309,- Ophalen bruid, reportage en huwelijksinzegening alles is mogelijk; Dit eerste is een indicatie afhankelijk van de tijd en de specifieke wensen. De prijzen zijn inclusief de voorbespreking en voorbereiding en alle foto’s op groot formaat op DVD. Mocht je een fotoalbum willen, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Hier komen extra bewerkingskosten bij en de kosten voor het gekozen album. Reiskosten; 0,19 ct per km. startend vanaf 15 km buiten Rijen.  

Contact