Portretfotografie

Portretfotografie en Gezinsfotografie

Precies dat moment pakken waarop je een glimp opvangt van die guitige of dromerige blik! Niets is mooier dan het hele gezin in een gemoedelijke sfeer op de foto zetten.  Als fotograaf is het heerlijk om volwassenen en kinderen in actie zowel in de studio als in hun natuurlijke omgeving op de foto vast te leggen. Samen plezier maken, met als resultaat mooie foto’s; waar een ieder zichzelf op herkent. Portretfotografie kan zowel in de studio als buiten gedaan worden. In de studio in Rijen heb ik ruimte voor een klein gezin(max 6 personen).

Kinder- en baby fotografie

De tijd gaat zo snel, voor je het weet zijn ze groot! Wat is er nu leuker dan je kind vast te leggen op de gevoelige plaat. Het is tijdens de portretfotografie van belang dat het niet alleen voor het kind maar ook voor de ouder genieten is. De fotoreportage zal ongeveer een uurtje in beslag nemen. Maar omdat niet elk kind hetzelfde is, kan het soms dus ook wat korter of langer duren. Ik heb in de studio meerdere attributen voorhanden, maar het staat je natuurlijk ook vrij om die ene speciale auto/pop/of knuffel van je kind mee te nemen. Mocht je de voorkeur hebben aan foto’s bij je thuis; ook dat kan. Dan maken we gebruik van de achtergronden in je huis, en de attributen die voor handen zijn(en ik neem zelf natuurlijk ook nog wat leuke items, materialen en achtergronden mee).

 

Cakesmash

Je kleintje wordt 1 jaar. Tijd voor een feestje. Een mooi moment om met een taart en een mooie versiering op de achtergrond je spruit op de foto te zetten.

Prijs portetfotografie, een cakesmash of een gezinsshoot

Een fotoreportage in de studio heeft bij mij één prijs; € 199 euro (incl). Dit is inclusief de shoot, nabewerking en 10 grote bewerkte digitale bestanden. Geen bijkomende kosten, dus geen verrassingen achteraf!! Extra foto’s €12,50.           Bij een cakesmash kan je zelf de taart verzorgen.

Als ik bij je thuis kom reken ik iets meer; € 209 euro(incl). Dit ivm de nabewerking die vaak extra tijd vraagt. Extra foto’s €10,-. We hebben dan natuurlijk vooraf wel even overlegd wat de wensen en mogelijkheden zijn. Voor eventuele speciale wensen omtrent afdrukken kan ik je natuurlijk ook helpen.

Fotografie op locatie

Het is een heerlijke dag om buiten te gaan fotograferen, in het frisse lentegroen of juist met die mooie herfsttinten. Maar ook een stralende zomerdag, of het geweldige sneeuwlandschap zijn een mooie omlijsting. De hele familie of je kind(eren) buiten op de kiek zetten, met de natuur als achtergrond. Ik weet in de omgeving van Rijen verscheidene mooie locaties, maar mocht je zelf een geschikte plek weten dan kan dat natuurlijk ook. Mocht het weer tegen zitten, dan verplaatsen we het naar een andere locatie of doen we de reportage op een ander moment. Ik zorg als fotograaf voor de eventueel nodige attributen zoals stoelen, kleden of leuke items. Kijk ook eens bij Gelegenheidsfotografie naar de mogelijkheden.

Fotografie op locatie kan natuurlijk ook ergens binnen. Gebouwen met een aparte lichtval of een locatie die een speciale betekenis voor je heeft, kan dienen als een mooie omkadering. Mocht het een dag zijn waarop de hele familie bij elkaar komt, dan is het een geschikt moment om elkaar op de gevoelige plaat vast te leggen.

 

Prijs fotografie op locatie

De kosten voor een reportage zijn €199 euro(incl). Dit is inclusief de shoot, nabewerkingen en eventuele voorbereiding voor een specifieke locatie. Dus ook hierbij wederom geen onverwachte kosten achteraf. Je krijgt de 10 foto’s bewerkt en in groot formaat. Bent u met meerdere gezinnen vanaf 6 volwassenen, dan is de prijs in overleg.

Reiskosten vanaf 15 kilometer van Rijen; € 0,19 per kilometer.