Over PBB Fotografie Rijen

Over PBB Fotografie Rijen

Waar staat PBB Fotografie voor; Patricia Beeld, Bewerking en Fotografie. Mijn naam is Patricia Mallens. Samen met mijn man Ben en zoontje B-Jay woon ik in Rijen. (zie ook daar PBB). Ik fotografeer al sinds 2001. Ik vind het een kunst om van iets gewoons een beeld te maken waarbij je een andere wereld vastlegt. In de afgelopen jaren weten steeds meer mensen mij te vinden voor de meest uiteenlopende wensen.  Ik ben iemand die het fotograferen serieus neemt,  tijdens het fotograferen graag in is voor een grapje en voor het creëren van een gemoedelijke sfeer. Alles is mogelijk, wensen worden vooraf besproken. Samen maken we er een gezellige shoot van met een mooie herinnering als resultaat.

Neem contact op met mij

In de huisartsenpraktijk te Rijen, in de gids Toerlezjoere, en bij de Gilse Passion zijn mijn foto’s terug te zien.

Margrieten huisartsen praktijk Winkel en wouters

Margrieten huisartsen praktijk Winkel en Wauters

Margrieten Rijen Toerlezjoere

Margrieten Rijen Toerlezjoere

Passion Gilze

Passion Gilze

Zelfportret met fotobewerking