Newbornfotografie

Newbornfotografie


Hoe dierbaar zijn die momenten als je net mama of papa geworden bent van het mooiste wonder van de wereld. Zoveel zaken die geregeld moeten worden. Een newbornreportage is het mooiste binnen de eerste 21 dagen. Het is dan natuurlijk wel een hectische tijd. Daarom komt de fotograaf naar je toe. Vooral bij newbornfotografie is het meestal prettig om niet het huis uit te hoeven. Ik neem verschillende kleuren doek, achtergronden en materialen mee.

Studio

Kom je naar de studio met de baby. Dan zorg ik dat het daar aangenaam is. Ook hier heb ik verschillende achtergronden en ook doeken, manden, emmers en accessoires waar een keuze uit gemaakt kan worden. We passen ons aan aan de allerkleinste. Als de baby goed in slaap is, zullen we pas de camera erbij pakken.

Wanneer

We nemen alle tijd die nodig is om tot het gewenst resultaat te komen. Een newbornreportage zal tussen de 1,5 en 4 uur duren. Maar dat kan dus ook korter zijn. De baby zal ons ritme bepalen. Vooraf bespreken we natuurlijk even welke tijd het beste is voor uw kleintje en welke voorbereidingen er nodig zijn. Een glimlachje, een voetje, het contact met mama en papa….van al die bijzondere momenten maken we een foto. Natuurlijk worden broertjes of zusjes ook samen met de allerkleinste op de foto gezet.

Prijs newbornfotografie

De kosten van een newbornshoot zijn €99. Als ik bij je thuis kom € 109. Met 1 of meerdere broertjes en/of zusjes erbij komt de prijs op € 129 euro. Dit is inclusief de voorbespreking, de shoot, nabewerking en een dvd met 10 grote bewerkte digitale bestanden. Geen bijkomende kosten voor een dvd of speciale bewerkingen, dus geen verrassingen achteraf!! Voor eventuele speciale wensen omtrent afdrukken kan ik je natuurlijk ook helpen.

Reiskosten vanaf 15 kilometer vanaf Rijen; € 0,19 ct per kilometer.