Gelegenheidsfotografie

Gemoedelijke gelegenheidsfotografie en bedrijfsfotografie

Jubileum, feest, personeelsuitje

Huwelijksjubileum, bijzondere verjaardag of welk ander bijzonder moment dan ook, gelegenheidsfotografie is op vele momenten inzetbaar. Vaak zijn er vele handen die geschud moeten worden, en wat is er dan leuker dat iedereen op de foto staat. Altijd leuk om later nog eens samen terug te kijken. Omdat elke gelegenheid anders is, kunt u het beste even contact met mij opnemen. Dan kunnen we samen doornemen wat de opzet van die dag is. Wanneer en bij welke momenten het van belang is dat er een fotograaf aanwezig is.

Rouwreportage

Het is een vreemd idee, een fotograaf die tijdens deze droevige aangelegenheid aanwezig is in de kerk of crematorium om een rouwreportage te maken. Toch gaat deze dag aan veel mensen in een roes aan hen voorbij. Het terug kunnen kijken van de foto’s met de bloemen of aanwezigen erop kan nadien een goede rouwverwerking zijn. Of gewoon het idee dat alles vastgelegd is. Als fotograaf zal ik zo min mogelijk zichtbaar zijn. Ik overleg met jou de belangrijkste momenten, zodat ik ongezien op de goede plaats zal staan.

Bedrijfsfotografie

U wilt uw bedrijf van de beste kant laten zien. PBB Fotografie Rijen maakt vooraf even een afspraak met u om uw wensen en de locatie te bespreken. Met bedrijfsfotografie kunt u zorgen dat via het juiste kanalen uw bedrijf zichtbaar wordt. Het bekende plaatje bij een praatje.

Productfotografie

Wilt u speciale producten op de foto laten zetten; dit kan op locatie. Maar ook heb ik als fotograaf in Rijen een eigen studio.

Startprijs gelegenheidsfotografie of productfotografie ; € 109,-. Dit is inclusief voorbespreking, fotoreportage en de dvd met alle afbeeldingen op groot formaat. U krijgt de bestanden in uw bezit, zodat u zelf kunt bepalen wat u ermee doet. Voor prijsinfo kunt u mailen naar patricia@pbbfotografie.nl

Reiskosten: 15 kilometer vanaf Rijen; € 0,19 per kilometer