Aanbevelingen

Schrijf een nieuw bericht en laat een leuke reactie achter

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.204.168.209 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
10 berichten.
Desiree Zeijlmans Desiree Zeijlmans schreef op september 3, 2019 om 10:17 pm:
Heerlijk zo'n ochtend spontaan gezinsfoto's maken in de bossen bij Surae..Niets moet, lekker spontaan, kijken wat er ontstaat. Van te voren niet wetend dat er met de kinderen zo'n leuk kadootje voor me geregeld werd voor mijn 50ste verjaardag! Ik heb er van genoten, en de foto's zijn fantastisch, zelfs ik ben erg tevreden met mezelf! dank je wel!
Karin Harteveld- van der Horst Karin Harteveld- van der Horst schreef op september 23, 2018 om 6:48 pm:
Zodra we aan onze trouwplannen begonnen kon ik maar een persoon bedenken die onze dag mocht gaan vast leggen: mijn oud collega Patricia. Ik was er zeker van dat zij dit vol passie zou gaan doen, en wat deed ze het geweldig! Patricia wist iedereen als zichzelf op de foto vast te leggen. Dank daarvoor!
Admin-antwoord door: Patricia
Karin, dankjewel voor deze hartelijke woorden. het was een eer om deze bijzondere dag vast te mogen leggen. Ikzelf genoot van jullie liefde die je mooi op de foto's terug ziet en de ondeugendheid van de heren. Alle geluk.
Diane Trommelen Diane Trommelen schreef op maart 26, 2018 om 8:27 am:
Ik was op zoek naar iemand die voor mijn bedrijf nieuwe profielfoto's kon maken. Toevallig of niet kwam Patricia een creatieve workshop bij me volgen. Ze vond het een mooie uitdaging. Allebei creatief op ons vakgebied. De klik was er meteen. In een gesprekje heb ik mijn wensen uitgelegd en zijn we er gewoon aan begonnen. We hadden de foto's zo gemaakt. In het atelier, maar ook languit liggend in het gras. Patricia natuurlijk ook. Bedankt, ik ben erg blij met de foto's.
Admin-antwoord door: Patricia
Diane, bedankt voor je mooie recensie. Zoals je schrijft inderdaad, lekker samen creatief. En allebei blij met de resultaten.
Fam. Jacobs Fam. Jacobs schreef op november 1, 2016 om 6:38 pm:
Patricia bedankt voor de 2 fotoshoots. De bollenbuikshoot in het bos was erg gezellig en ontspannen. Foto's zijn geweldig geworden. De newbornshoot van ons zoontje met 3 weken was leuk om te doen. Ondanks dat hij veel wakker was hebben we geweldige foto's gekregen van je. Bedankt voor alles!
Claudia Claudia schreef op maart 24, 2016 om 1:49 pm:
Vorig jaar een leuke gezinsreportage buiten gehad met Patricia. En nu er van de zwangere buik ook foto's gemaakt moesten worden was de keus snel gemaakt. Dit keer in de studio, prachtig mooie foto's als resultaat! Een gezellige boel tijdens de reportage, veel eigen inbreng mogelijk en een snelle levering van de foto's. Top! Ga zo door Patricia!
marwilleke bergman-marteijn marwilleke bergman-marteijn schreef op maart 11, 2016 om 9:41 am:
Patricia bedankt voor de professionele shoot, een snelle verwerking en het mooie resultaat! Ik ben er blij mee en weet zeker dat mijn website de persoonlijke touch krijgt die ik wil.
Mariska Langermans Mariska Langermans schreef op januari 24, 2016 om 8:18 pm:
Wij hebben op een zonnige dag een familie-fotoshoot gehad met 4 kleine kinderen en 11 volwassenen. Het verliep heel ontspannen en in kleine groepjes op de foto of met de hele groep bij elkaar was geen probleem. Fijne sfeer en hele mooie foto's!
Mireille de Vogel Mireille de Vogel schreef op november 26, 2015 om 10:55 am:
Gewonnen een fotoshoot bij PBB. Leuk met het hele gezin geweest. Drie meiden van 8,6 en 4 jaar die ook nog erg druk zijn. Het was helemaal leuk. De shoot was super, met heel veel mogelijkheden. Lekker spontaan. De foto's zijn helemaal geweldig. Een echte aanrader!
Claudia Claudia schreef op juli 9, 2015 om 12:01 pm:
De fotoshoot met ons gezinnetje was zeer geslaagd. Het was erg gezellig, relaxed en goed geregeld. Patricia, je hebt voor een mooie locatie gezorgd, met ons meegedacht en het allerbelangrijkste: Prachtige foto's afgeleverd!!
Patricia Patricia schreef op mei 21, 2015 om 9:50 am:
Goedendag, ik vind het leuk als u hier een bericht achterlaat. Ik hoor graag van u terug hoe u de shoot of workshop ervaren heeft. Groet, Patricia Mallens